top of page

Örömtánc és Szatszang

Mozgás és meditáció

Örömtánc

Korosztálytól függetlenül várok minden női - táncot tanulni vágyó, érdeklődő lányt, nőt, asszonyt:-)


Ha célod, hogy testedet tudatosan érezd, elfogadd, szeresd; rátalálj arra a belső harmóniára, női bölcsesség forrásra, ami ahhoz kell, hogy elfogadd magad és másokat, és kiegyensúlyozottan élj , akkor tarts Velünk a tánctanulásban!


A tánc, mint a női lélek kifejező - és gyógyitó eszköze, oldja a stresszt, fizikai-lelki-szellemi szinten segít a kiteljesedésben és az öngyógyító folyamatok felgyorsításában. Visszavezet a belső harmóniához, nőiséghez, szépséghez, egészséghez. Segíti a női életciklusok teljesebb megélését.


A keleti orientális tánc alapjaihoz kötődik a Káli Örömtánc. De tanulunk salsát, balett elemeket, flamenkot, magyar néptáncot, fátyoltáncot, körtáncokat. Minden órán más más lesz a fókuszpontban.


Mindenképpen nőies ruhába gyere: cicanadrág, kendő a derekadra, kényelmes nőies felső , zokni, esetleg hastáncos fülbevaló ... csak hogy megadjuk a módját ;-)

tánc.jpg
Örömtánc és Szatszang: Our Therapies
_MG_0939_edited.jpg

Szatszang

Közös meditáció az 'OM' mantrával, majd élménymegosztás, tanítás, beszélgetés.


A program célja, hogy a közösség erejével erősítsük az egységérzést, elősegítsük a magasabb tudatszintre emelkedést, hogy a szeretet energiáját élve, közösen tegyünk egy eljövendő szebb világ megteremtéséért. Tegyünk azért, hogy az elfogadás, az önzetlenség, az alázat és a tisztelet megvalósulhasson a mindennapokban. Minden olyan embert szeretettel várok, aki szeretné megélni a közös meditáció felemelő erejét.

A Szatszang: lelki együttlét, "ott lenni, ahol a valóságról (Egységről) esik szó".

A részvétel ingyenes.

bottom of page